Bolig,  Made by Mor,  PURE NICENESS,  smukt

Made by Mor #6

Vores mor har hæklet meget, de seneste år. Det har vi alle nydt godt af, og vores hjemme er fyldt med lækre håndklæder, praktiske grydelapper og den mest vidunderlige tæpper i de smukkeste farver man kunne ønske sig. Tror hun blev en smule træt af alt hækleriet, for der er har sneget sig mere strikkeri ind i deres hjem. Det seneste projekt, har uden tvivl været det største. Et strikket tæppe i det lækreste garn. 
Det er nu blevet færdigt, og overstående billeder bevidner om det fantastiske resultat. Er det ikke bare blevet fedt? Hun har selv meleret garnet, mens hun strikkede, hvilket har givet en virkelig rå effekt. 
Det står jeg helt klart først i køen til, hvis hun en dag vil af med det. 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *