Anne,  bøger,  fattigdom,  gaver,  snaksnak,  snygge,  yum

Lidt om læsning.

Overstående billeder er fra den anden dag, da jeg var hjemme på besøg hos de gamle. Det var som altid en fornøjelse med kaffe, snak, hygge og den lækreste gave fra mindstebarnet.

Mor er (ligesom mig og Kit) stor børnebogsfanatiker, og havde netop købt Paddington Brown’s 50 års Jubilæumsbog. Den er godt nok ualmindelig fin, både forsiden med svungne bogstaver og guldkant, og illustrationerne indeni. Hun scorede den i Arnold Busk for en sølle 50’er, og jeg går lidt med skumle tanker, om også at erhverve mig en.

Det er nemlig med at have noget hyggeligt at læse i, nu her. For BA-skrivningen er sgu skudt i gang, her fra i mandags af. Vi har haft første møde med vejleder i går, emnet er blevet konkretiseret, det første litteratur-søgningskursus er ovre, og det næste venter allerede fredag. I morgen står den på forskningsspørgsmåls-debat i fælles forum, så nu er vi i sving med at præciserer begreber, ord og definitioner.  
Lidt uoverskueligt, men også spændende – det skal sgu nok blive godt. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *