Anne,  gaver,  Kit,  snygge,  Tak

Forkælelse på en solskinssøndag

For noget tid siden blev vi overraskede af den søde Nadja
Vi var ikke længe om, at få booket bord så vi kunne få gavekortet brugt. Vi skulle begge arbejde i første del af denne weekenden, så en cafetur var velkommen, da vi kom til søndag. 
Søgaard har den lækreste brunchbuffet – vi var begge vilde af begejstring. Maden var velsmagende og lækker, og der var så meget godt at vælge imellem. Vi spiste og snakkede i flere timer, mens vi skyllede den en kop kaffe ned efter den anden. Lige som vi bedst kan lide det. 
Efter alt den dejlige mad trængte vi til at komme lidt ud, så vi cyklede en tur til vandet ved Nørresundby. Vi elsker begge standparken der ovre. Vi fik snakket endnu mere, solet, soppet lidt, kigget på muslinger og før vi så os om, var klokken ved at være fem. Det var tid til at cykle hjem igen – mætte, glade og lidt ekstra solbrændte. 
En dejlig søndag.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *