Anne,  Bolig,  inspiration,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt

Boligglimt, stue edition.


Hermed den sidste håndfuld boligglimt – her fra stuen, som er det rum der gemmer på flest af mine favoritter. Både soveværelset (her) og køkkenet (her) gemmer også på skattede ting, men i og med stuen ikke som sådan, har en bestemt funktion, så er der mere frit slag. 
Mangler selvfølgelig bare kvadratmeter. En 100 stykker mindst. Og en gigantisk, utømmelig bankkonto til formålet. Nogle der gi’r?

Ah, pjat. Jeg er jo glad for mange af mine sager. Meget endda. Både glad for min ældgamle, tonstunge brød/kage-automat, som gemmer på små cupcake-mirakler, mit scoop af et københavnerskab, billedvæggen og mit nedarvede, vakkelvorne go-cardsstativ (om jeg måtte plage min tante om i årevis, inden jeg fik lov at overtage). Og alt det andet. Ikke at det hele er eksakt, som jeg kunne ønske mig, men når jeg placere mig i sofaen med en kop kaffe og ser mig omkring, er jeg sgu godt tilfreds. 

Og magien ved ens hjem er, er jo at man aldrig bliver heeelt færdig. Og der kommer altid et loppemarked, en nyt design eller en fiks idé frem fra et skjul.
Boligindretning er virkelig den hyggeligste, evigheds-hobby i min bog – især når ens familie deler samme interesse.

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *