Anne,  brok,  inspiration,  snaksnak,  snygge

Læsedag.


Igår var en dejlig dag! Vi havde aftalt læsedag i gruppen, så jeg udnyttede muligheden til at svinge forbi de gamle med en hjemmebagt sommerkage til hyggesnak, havevandring og lækker mad. Det er jo med at udsætte nederenheden til det sidste – så efter aftensmaden, måtte jeg hjem og fat på stakken af artikler. 
Kit fik heldigvis ingen jobvagt, så hun var frisk på at tage med på besøg. 
Der var som altid sket en masse i haven – ren forårsstemning! Der var kommet flere hylder i drivhuset, fuglerede-æggeskaller lå på fliserne og en del blomster/buske var sprunget ud; også selvom det er relativt kort tid siden, vi var der sidst.

Tilgengæld var artikellæsningen ingen fryd, at komme hjem til. Ja, på trods af at søgedatabasernes undersøgelses-artikler skulle være godkendt af fagfolk, kunne man godt komme i tvivl om, om de har haft tømmermænd på jobbet. 
Nøj, der er virkelig foretaget nogle rasende ligegyldige studier derude. Med mærkelig, mærkelig info. Oh well. Så får man da lidt underholdning med under lektielæsningen. 

Her fx. et uddrag, fra en liste af forskellige, spontane udbrud fra en Alzheimer-klient, under træningen af kørestolsbrug:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *