Anne,  Bolig,  Nyt køb,  smukt

Gøglerliv, et frossent helved og nøgne børn i sneen.


“Helved fryser over, den dag jeg vælger, at bo kedeligt”, siger vores mor altid. Og æblet falder ikke langt fra stammen. Meeen når man har en masse mærkeligt boliggøgl i forvejen, så prøver jeg at sige: “Bliv nu voksen, køb nu det sikre valg”. I ved, bare ind i mellem.
Så husker jeg dog altid mig selv på det med helved og isen, hvergang jeg overvejer, om et eller andet køb nu ér for meget, eller for farverigt eller for fjollet – og memorere mors mantra.
Og så kommer man hjem med ting, som denne Petitcollin Snekugle, jeg længe har ville have. Elsker hele serien (elsker især det faktum at tema-navnene fx er “nudistlejren” grundet de tøj-løse dukker på baggrundsbilledet). Og med 25% på legetøj i Salling, røg den med hjem.
Den har fået selskab af R.C hjorten og Ole Lukøje, samt lidt Flora og min elskede Pistol-krukke. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *