fråd,  Kit,  Mad,  snaksnak

Burger..

Dette indlæg skulle egentlig have handlet om en burger. En dejlig valnødde/kidneybønne-burger, som jeg serverede for Lange i sidste uge. Den blev en ret stor succes, så det ville jeg gerne dele med verden. Mens jeg sad og redigerede billeder, begyndte min tanker at vandre..
 Burgere – vi spiser temmelig ofte burgere, det er billigt og nemt – og så kan det varierers i det uendelig; Steakburger, kyllingburger, fiskeburger, vegetarburger, stjerneskud-burger, mexi-burger osv.
Jeg kunne ikke dy mig for, at gå ind i vores blog-arkiv og skrive ‘burger’ i søgefeltet. Som I måske kan gætte, var der ikke så lidt indlæg, som dukkede frem. Overstående billeder er fra nogle af dem mange mange indlæg – men langt fra alle burgere, som vi har spist er blevet dokumenter.
Skræmmende eller lækkert? 
Det er svært at sige. Men det er da tydeligt, at se hvad vi godt kan lide.

6 Comments

 • Anja (Zoomsnoren)

  Hvor er det sjovt, for jeg har lagt mærke til, at burger også er et yndet motiv på jeres Instagram :-))
  …og det er meget hyggeligt at se.
  Det er faktisk rigtigt, at man kan variere burgere i det uendelige. Jeg har dog ikke lavet så mange forskellige. Det vildeste er en vegetarburger, hvor bollen blev ret lækker!

 • Jelena

  Der er absolut intet galt med burgere 🙂 Jeg spiste selv en ordentlig en af slagsen i går, selv om jeg prøver (drømmer om?) at tabe de sidste gravi-kilo 🙂 En burger i ny og næ dør man ikke af (og dine ser lækre ud!) 😉

 • Cindi

  Indtil for relativt nylig tänkte jeg aldrig rigtig paa en burger som andet end den klassiske med hakket, ost, lög osv. Bestemt ogsaa läkkert, men ikke noget man craver hver og hveranden dag. Nu er jeg saa ogsaa begyndt at faa öjnene op for variations mulighederne og pludselig aabner der sig en helt ny burgerverden! Saa mange läkre varianter der skal pröves af 🙂

  /Cindi

  http://www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *