Anne,  gaver,  Mad,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge

Brunch ala Postgaarden wannabe.


Gråvejr en søndag i maj? Ingen problem! Man hygger da bare inde i stedet. For da vi begge var på arbejde igår, var vi enige om, at en brunchaftale idag var ganske på sin plads. 

Derfor havde budt Kit forbi, til en oldschool “Matador”-tema brunch. Vores mor driller mig altid med, at jeg som barn altid satte mit Playmobil og Barbie op som en opstilling, som der skulle tages billeder af og vises frem. Og ja. Vi er vist alle sammen lidt pyntesyge i familien. Så idag var ingen undtagelse, for det ér bare ekstra hyggeligt at pynte op, særligt når der kommer søde gæster.
Startede derfor dagen ud, med at stjæle forårsblomster i vejkanten, og fandt hjemmets eneste dug frem. Dugen er håndlavet, og er faktisk en min mors kollega arvede, men ikke selv kunne finde plads til. Gudskelov for det, for hvad passer bedre til kongeligt porcelæn, end netop denne? (Så manglede jeg jo så bare liiiige et strygejern at glatte møget med, men hvad fanden, det er tanken der tæller).
The final touch bestod i de fine, sjældne måge-servietter, som jeg har gemt på, siden jeg fik dem af mor.
Kit synes heldigvis det var hyggeligt at lege Maude og Elisabeth (Eller.. Røde og Grisehandleren?), mens vi drak tons af kaffe, spiste og sladrede i timevis. Platten bestod bla. rejesalat m. dild fra altankassen, frisk frugt, æg, ost og grønt + dessert af hjemmefixet rødgrøds-kompot (serveret på kongeligt porcelæn, som altid. Man leger vel Postgården?)
Jeg blev desuden forkælet med den fineste værtindegave; den sødeste babyorkide, tøsemarcipanbrød, skipperpibe og friske grønne druer.
Efter maden rykkede vi ned i de bløde sæder og så Yesman og lavede endnu mere kaffe – man skulle jo nødig gå tør.
Med andre ord: En ganske perfekt søndag. Håber også, I har nydt jeres!

2 Comments

  • Debbie

    Hvor hyggeligt med tema-brunch, det burde man da gøre sig lidt mere i! Perfekt søndags aktivitet. De søndage jeg har fri, elsker vi også at gøre lidt mere ud af morgenbordet og sidder gerne ved det i flere timer. Det er så hyggeligt! 🙂

  • A + K = ♥

    Ja, det er altså lidt sjovt med tema-brunch, sådan bare på hyggeniveau (.. og ikke amerikaner-ballonfest-niveau :-P)
    Og det er nemlig en perfekt weekendting, netop fordi tiden er det – vi rejser os heller ikke før længe efter, maden er spist (:

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *