Anne,  brok,  nice,  snaksnak

Lidt til gebisset.Hermed en ganske usponsoreret og muligvis halvmærkelig anbefaling. Men shit, hvor er jeg glad for min clean-between tandbørste fra Jordan. Både mig og Kit har meget tætsiddende tænder, og brokker os ofte i et væk over at gebisset er prydet af birkes der ikke kan børstes fri, og æbleskræller der trykker mellem kindtænderne. 
Og tandtråd, det gør altså herre nas, hvis du spørger os. Men Kit knækkede koden, med den her tandbørste.
 Kæft den er nice – korte børstehår, helt tætte – og så fåes den i lilla! Ren succes.
Og så er den også ganske skånsom, hvis du som mig, også har voksende visdomstænder fra tid til anden. Når altid liiiige at glemme de findes, men så en gang eller to om året, småvokser de lige et par dage og tæsker mit tandkød, og de ellers så fine, lige tandrækker. Mandag, tirsdag og onsdag i denne uge var en af de omgange. Tsk. De må sguda snart være færdige med det pjat, jeg er altså 23!
Oh well, tippet er hvertfald videregivet.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *