Anne,  dagens humør,  gaver,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge

På rundtur i Kridttiden, Afrika & Grønland.

Det er altså altid svært, at begrænse billedstormen, når man har været en tur i Zoologisk Have. Men jeg får heldigvis rig mulighed for, at vise alle dyrene frem en anden gang, og oplevelser, fra samtlige andre af landets dyreparker. 
For igår var jeg så heldig, at blive foræret en fornyelse af mit Zoo-kort (Og fik det faktisk helt dårlig over, at skulle smide tigerbaby-kortet ud, indtil gavegiveren pædagogisk forklarede mig, at det nye kort jo blot var babytigeren, der var blevet ældre – det hjalp.) 
Generelt var det en skøn dag. Og i anledningen af Kristi Himmelfarts, var der masser af arrangementer; dinosaur-udstillingen var tilbage (ink. quiz) og såfremt man havde trang, kunne man endda støbe sin egen dino-tand. Jeg sprang dog over sidstnævnte – jeg står ikke lige umiddelbart og mangler en. 
Tilgengæld var pingvin-fodring, en tur i grotten fra “Tvillingerne og Julemanden”, beundring af den nye legeplads og madpakke-hyggeri, med udsigt over Savannen, på dagens program.

Jeg glæder mig allerede, til næste besøg!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *