Anne,  dagens humør,  inspiration,  smukt,  snaksnak

Et halvt sent tip..


.. Men er du i nærheden, og har et par ledige timer, så kan vi anbefale et smut til have-marked i Østre Anlæg. Mig & Kit har efterladt mor og damerne fra hendes side af familien dernede, efter et lille tur blandt alle de smukke blomster, lækre krydderurter og fine planter. Vejret er skønt, stemningen er høj og der er kaffe på kanden, så kom bare afsted. Det varer vist til k. 16.
Resten af dagen her, skal gå med en smule hyggeri og forhåbelig en smule BA-oplæsning. Skal op på onsdag, og har endnu ikke åbnet rapporten, siden jeg lukkede og afleverede den d. 6. Så måske jeg burde. Nu må vi se – jeg er igang med tilløb og peptalk lige pt. 

God lørdag til dig!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *