Anne,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  ferie,  PURE NICENESS,  snygge

På tur til Smilets By.

 Onsdag, efter BA-eksamen var overstået, drog jeg på svip-tur i dejligt selskab. Efter mange ugers indeburren med kedeligt arbejde, var det jeg allermest havde lyst til; en tur ud i det blå – og det fik jeg! Turen gik til Århus, og Smilets by viste sig fra sin bedste side med 26 grader, masser af liv og god stemning.

Startede dagen på AROS, hvilket bestemt var mindst ligeså sjovt, spændende og hyggeligt, som jeg havde håbet. Særligt regnbue-turen var flot – og så var der desuden et rum, hvor man går i blinde i helt lyserød, neongrøn og himmelblå røg, som var lidt af en oplevelse (læs: Var liiidt panikslagen, men også lidt fascineret. Føltes som at gå inde i en giga-stor candyflos!).
Efter museumsturen, blev det til en smule vindueskigning, før at vi besluttede os for at tage på den så pænt-omtalte Restaurant Komfur. Er du vimmersvej, det var godt! En lille anmeldelse følger deraf, for de fortjener bestemt et par ord på vejen.

Slutteligt blev der aflagt besøg i Marselisborg Dyrepark, hvor jeg igen var en blanding af rædselslagen og henrykt (“skal jeg klappe bambien, eller æder den mig mon?”), inden at turen gik hjem mod Aalborg, hvor der var dessert, dyner og midnats-videomarathon i vente. 

En ganske perfekt fejringsdag, hvis jeg selv skulle sige det.


***

Psst. Og så har vi trukket et par tilfældige vindere af vores giveaway – tillykke til Zoomsnoren & Photomusen! Vil I sende os en mail med jeres adresser, så er der præmier på vej.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *