Anne,  gaver,  nørd,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Igår.

Mig og Kit var igår, blevet indkaldt til fælles-fejring hos de gamle. Det synes de åbenbart, vi fortjente, fordi vi begge har fået sommerferie og er færdig med skole. Desuden skulle hjælpe til med mindstebarnets 18 års her idag, så det passede lige. 
Men egentlig, havde vi regnet med en temmelig almindelig gang fredags-hygge – vi kunne dog godt tro om igen. 

Der var nemlig overraskelser i lange baner, at få – både med et væld af fine gaver og lækker mad! Vi blev som altid mægtig overvældet over, hvor betænksomme og gavmilde, vores søde familie er – det er godt nok helt utroligt. 
I skal nok få de smukke sager at se – det er jo svært ikke at prale, når man er så forkælet. Men jeg kan afsløre så meget, at den fine måge-kande med et udpluk af mors rosen-samling, var en af de mange flotte ting, jeg fik med hjem. Inklusiv blomster endda! Den er SÅ flot.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *