der er altid noget at fejre,  Kit,  snygge

Fejring af fødselsdagsbarn

Vores lille Grising fyldte 18 den 25. – det blev fejret med manér. 
Lange og jeg havde taget en fridag, så vi startede tidligt ud med brunch-hygge hos vores forældre. Det gjorde vi også sidste år, så Grislingen ønskede, at vi gentog succesen. Det var virkelig hyggeligt, vi elsker alle god mad og masser af snak, så formiddagen fik hurtigt ben at gå på.

Da eftermiddagen kom var det tid til gaver, kaffe og kage. Lange havde været i køkkenet og bage mors famøse ‘M&M’s’-kage. Den var til perfektion, og der var ikke et øje tørt. Gaverne blev også velmodtaget, så det var bare dejligt.
Aftensmaden stod på kæmpe burgere med kylling og andet godt. 
Der blev også tid til en gåtur på banestien, drillerier, afslapning i haven, plukning af markblomster og lidt fjernsynskiggeri. 
Alt i alt en rigtig dejlig dag. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *