Anne,  antivoksen,  Mad,  snaksnak,  snygge

En tur i tidsmaskinen – du kan stadig nå det!Nogle tager til cool bloggerevents, butiksåbninger og restaurant-events… Jeg tager til Middelalder-Marked i Kildeparken. 
Kan ikke regne ud om det er min indre pensionist, nordjyde eller barn, der gør, at jeg elsker den slags. Men er og forbliver er en sucker for alt, hvor der er uformel stemning, boder, proletarstemning og live-gøgleri. Lidt ligesom på Bakken. Det ér sgu bare hyggeligt.
Og arrangementet her er ingen undtagelse. Hele parken er pt. forvandet til en Middelalderby med alverdens små telte, med hver sit hverv, man kan besøge og købe af. Skindbutik, smedje, smykke-mager, vævere, våben-shop og hestehandlere. Og over alt i luften kan der duftes nylavede pandekager, grillet kød og liflig mjød, som deles ud i smagsprøver i massevis. Særlig solbær og kirsebær-mjøden var gode, sidstnævnte smagte af drikkeklar Sellerberg. Ikke spor dumt, men ret vammelt.
Udover de fine boder, er der konstant gang i forskellige forstillinger på pladsen: Lansekamp til hest, hængning, trylleshow, sværd-fægtning, musik og ildshow. 
Efter nogle timers hygge, blev dagens tema videreført med sand Middelaldermad på Vi2. Pariserbøf med det hele – 400 gram kød, surt og syltet!

Så hvis du ikke har nogle planer, så kan jeg kun anbefale et smut forbi. Markedet har åben fra 11-20 hver dag ugen ud, og billetprisen er til at overkomme. 

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *