Anne,  nice,  tøserier

Kbh – Tøsetur edition – dag 1.


Som bekendt, er jeg pt., ved at nuppe sommerens 2. og sidste Københavnerbesøg – denne gang sammen med mor og mindstebarnet. Tøsetur for fuld smadder, siger jeg Jer! Det er skønt. Her ser I 
lidt glimt fra den første dag, hvor toget gik fra 9000, til vores elskede Nørrebro for syvende år i træk.

Vi startede dagen med togtur, madpakkefest og snakkeri, inden vi 5,5 time efter, ankom til byen. Efter vi havde smidt taskerne, tonsede vi straks mod Strøget, til masser af dagdrømmeri om de næste dages shoppingmuligheder. 
Da klokken slog 20, da butikkerne så småt var lukkede, havde Mor bestilt bord på Cafe WannaB – hvilket var aldeles velvalgt. Efter det lækre måltid, begav vi os hjemad til nybrygget kaffe og stakkevis af boligblade at gå ombord i. Ret perfekt med lidt inspiration, når der var intens boliggøgls-jagt planlagt, for dag 2!  
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *