antivoksen,  føj,  Kit,  knap så nice

Sygdom.


Ad, havde lykkeligt ‘glemt’, hvor klamt sygdom er. Jeg har ligget brak, med influenza, det meste af ugen, uden nogen synlig form for fremgang. Men sådan skal de jo værre – det skal blive værre før det bliver bedre. Og nu virker der endelig til, at der er en smule hul igennem. Jeg er dog blevet døv på mit ene øre siden igår, men ellers er der fremgang. 
De sidste dage har jeg været ude af stand til, at bevæge mig eller tænke. Det føltes som om, at min hjerne har været helt flosset i kanterne. Det eneste jeg har orket er dårligt tv, at sove 60 gange lur og så koge vand til suppe, te osv. – ikke lige frem spændende.
Så nu vil jeg tilbage under dynen i håb om, at det er den sidste dag. (Meget, meget optimistisk).
Send endelig en ny hals, husråd, en medicinmand, god karma, nye øre, tips til tarveligt tv eller lignende – hvis I altså har noget i kan undvære. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *