Anne,  bøger,  PURE NICENESS

Lidt nyt til boghylden.Der er intet som en ny stak bøger! Normaltvis køber jeg helst i genbrug og antikkvare, men kommer jeg et smut i Arnold Busck, kan jeg næsten ikke styre mig. 
For så er de jo helt nye, fine og laver det velkendte “svip”, som en bog nu gør, når det er første gang den åbnes. Så når jeg flotter mig, og køber bøger fra ny, hopper jeg gerne i “køb tre for to’s pris”-fælden.
Sidst blev det til den morsomme, ærlige og livskloge “Hvor lagde jeg babyen”, af den altid velformulerede Julia + lidt til chicklit-samlingen af Sophie Kinsella. 
Den første slugte jeg på en aften, og de to andre er også gennemlæst for længst – men jeg genlæser altid bøger, rigtig mange gange. Gensynsglæde med mine favoritkaraktere, er altid et hit, og forstår ikke de mennesker, der kun læser en bog en gang. 
 Var også liiiige ved også at proppe “Hermelinen” ned i kurven også, men styrede min fantasy-brandert. Det må blive i næste omgang!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *