altanhaven,  Kit,  nice,  smukt,  snaksnak

Tomater


Endelig er min første tomathøst i hus. Jeg har aldrig dyrket tomater før, så var noget spændt, da jeg fik mig til lusket 5 forskellige planter. Jeg havde selv lagt frø, og dem er der da også kommet en plante ud af, men den har kun få tomater, og ingen af dem er blevet modne endnu. Så i denne omgang måtte jeg nøjes med, at smage 4 forskellige slags. 
Jeg elsker det faktum, at tomaterne er så forskellige – både i smag, form og farve. Det er både dekorativt, og så kan man planlægge hvilken tomat der gør sig bedst til forskellige lejligheder – eller til forskelligt mad. Der kommer desværre ikke så mange i år, men alligevel nok til een. Heldigvis. 
Egentlig er jeg bare lykkelig over, at min ‘anstrengelser’ bar frugt. Havde ikke turde håbe på så fint et resultat. Ville have været stolt, hvis bare jeg havde fået en enkelt tomat ud det. 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *