Anne,  nice,  snygge,  yum

Liiidt mere sommerhus.

I får sgu også lige en mundfuld søndagsbilleder fra sommerhusturen – der stod nemlig Ree Park på planen (.. Og paraplyer i tasken, samt mit elskede Zoo årskort og lækre madpakker). For de lovede gigapsykomegaregn. 

Men! Vi fik på mirakuløsvis nydt parken i det dejligste solskin, så det var herligt. For først da vi parkerede, os med frokost under end af stedets mange telttags-beklædte borde/bænke sæt, kom regnen. Og okay, indrømmet, i stor stil. Men det bidrog jo bare til hyggen, for vi sad både lunt og tørt.

Så ja – uvejr eller ej, blev det heldigvis ingen hindring for en skøn eftermiddag i dyrenes verden – tværtimod. Hyggesnakken gik bare ekstra længe over maden, og da det dryppede af, vendte vi næsen hjem ad. 

Ret godt timet, må man sige. Så hermed tak til vejrguderne, for deres gode kundeservice! Tumbs up!
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *