Anne,  antivoksen,  Kit

Bør, burde osv.

Vi trænger begge til nye vinterjakker. Det har vi sådan set gjort længe. Af en eller anden grund ender vinterjakken altid bare i bunden af prioriteringslisten. Nu er det ikke fordi vi bruger svimlende summer på tøj generelt, men sådan en vinterjakke kan der åbenbart ikke blive overskud til. Det er egentlig utroligt for, når man sådan lægger sig i selen og lukker internettet op, er der faktisk utrolig mange lækre valgmuligheder derude. 
Haves:
En gammel mørkeblå uldjakke fra ONLY – den har holdt en del sæsoner indtil nu, men burde måske have været skiftet ude en sæson eller to tidligere.
En maltrakteret ’læder’jakke fra Føtex – med masser af huller og ridser. Burde uden tvivl have været skiftet ud for længe siden. Er desuden ikke en rigtig vinterjakke.  
Burde investere i:
 

1234

Lækre klassiske jakker fra Esprit. Holder sig forholdsvis fine, passer til det meste tøj og er til at komme i nærheden af rent prismæssigt.
Drømmer om at investerer i:

12

 Smuk, vidunderlig tøsejakke i lækre sarte farver ala disse fra Edith & Ella
Ender dog formentlig med endnu en billigbob jakke, med mindre jakkefeen kigger forbi med et generøst tilskud, i nærmeste fremtid. Det er trods alt svært, at lære gamle hunde nye trix. Især når de gamle hunde har for vane, at lader jakkerne ligge på gulvene rundt omkring på Jomfru Ane gades klammeste værtshuse, spilde kaffe på alt og generelt være super sløsede, når det kommer til at passe godt på sine ting. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *