Anne,  gaver,  samlerpsykopat,  smukt

Begavet.

Som nævnt, i fællesfødselsdagsindlægget, havde familien lagt sig i selen for at forkæle os mest muligt. 
Og åh, hvor er det nogle lækre pakker, jeg fik! Se selv: 
Jeg (..Og Kit.. og Mor) er helt B&G-figur tosset for tiden, og kunne jeg få frit slag, kunne jeg fylde alle mine 62 kvm med dem! Særligt børn på fod, isbjørnene og alle de figurer, der har en snert af eventyr vinder ekstra stærkt ind.

Derfor var jeg ellevild af lykke over at få Den Lille Pige med Kat – en figur, der i mit hoved altid har lignet en portrætering af Astrid Lindgren’s Lisa, fra Børnene i Bulderby.
Et perfekt og diskret stilbillede af omsorgen og glæden hun drager for katten, da Kristin på Næsset forærer hende, og hver af de andre gårde i byen, en killing hver.
Temmelig bedårende, hvis du spørger mig. Elsker altså den bog, og figuren automatisk ligeså. Søde, søde Lisa. 

Derudover forærede vores forældre mig en hel tusse i London/Vintergarderobe-tilskud, og af Kit fik jeg det fedeste, tunge marmor salt/pebersæt samt en skøn Mågekande. Ovenihatten røg desuden en tøsefilm af mindstebarnet, selvom jeg allerede har fået gave af hende.

Jamen, er det ikke vanvittigt? Jeg er hvertfald på alle måder så glad, for alle mine fine sager! 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *