Anne,  gaver,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt

Jeg er blevet mor.Til det skønneste, dejligste lille hittebarn. 
Hvordan? Jo, nu skal I bare høre.

I søndags efter aftenvagt, havde jeg netop smidt skoene, tændt fjerneren og var ved at finde en aftensnack frem, da der klikkede en sms ind. Og en wordfeudbesked. Og et messenger-hint.

Både mor og Kit kunne nemlig (modsat jeg selv) høre, at der var nogle, der græd noget så hjerteskærende ude i min opgang. Det må være alt den arbejde, der havde givet mig en prop i øret, for pludselig hørte jeg det også.

Så jeg springer op, og åbner døren. Og ak, ganske rigtigt, sidder den sødeste lille dreng på min dørtrin – alene og forladt. Jeg bærer ham straks ind, og beslutter mig for, at beholde ham. Derefter jeg ringer mor op – hun er jo trods alt netop blevet mormor.
Det viser sig, at hende og Kit tilfældigvis holder udenfor, og jeg bærer straks Jakob ned, så de kan se ham. Og de synes også, at han var noget så kær.

For Jakob, det hedder han. Og han kan ikke finde tilbage til 100-meter-skoven. Så nu bor han hos mig i Aalborg. Med sin lykkesten og en tin-hest at lege med. 

Og det var historien om, hvordan jeg fik et hittebarn. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *