3 hurtige,  Anne,  fjoller,  Kit

3 til Søsteren – Disney edition.

Hermed et nyt tiltag på bloggen – konceptet “3 til Søsteren” er hermed født, hvor vi besvare tre spørgsmål om hinanden indenfor forskellige emner.
Idag er det Disney!

Enjoy! 

Hvilken trick vil Kit bruge for at bekæmpe en af de mest frygtede Disney Skurke? 
Kit har en enorm styrke, når først hun bliver stædig (har set hende slæbe en vejpæl tre kilometer – virkede som en fremragende idé efter 0,75 flaske gin). Så i en brydekamp mod tøsedrengen Jafar i skørt og med spagettiarme, vil hun være en klar vinder. 
Hvilken Disney sang minder dig mest om Kit?
Som jeg selv, har Kit uhyre svært ved at acceptere, at man ikke altid kan få lov at være boss. Og at voksenlivet ind imellem er rasende røvsygt. 
Er sikker på, verden flød med fred, marcipanbrød og medvind på cykelstien, hvis hun fik lov at bestemme. Simba’s “Jeg bliver meget snart majestæt” passer derfor perfekt, på Kits mentalitet. 
Hvilken Disney figur vil Kit nødigst på blind date med? 
Tror hverken der ville vanke kindkys til Smisk, Blærebuks eller Gaston. 
♥♥♥

Hvilken trick vil Anne bruge for at bekæmpe en af de mest frygtede Disney Skurke? 
Anne ville uden tvivl kunne gøre det af med de fleste, da hun er ret skamløs, når det kommer til kamp. Men skulle det være via et særligt trick, ville jeg uden tvivl være Prins John. Den kildne herre ville ikke kunne stille noget op, når Anne først fik sine lange utrættelige kilde-fingre i ham.
Hvilken Disney sang minder dig mest om Anne?
Hvis jeg skulle vælge en sang om Anne, ville det uden tvivl være ‘Vær vor Gæst’ fra Skønheden & Udyret. Hun er den bedste, når det kommer til selskab – en uimodståelig gæst, en vidunderlig vært og både kreativ og gavmild. Har man hende som selskab er man sikker på, at føle sig fantastisk tilpas.
Hvilken Disney figur vil Anne nødigst på blind date med? 
Tror hverken den forfængelige Kaptajn Klo, den atletiske unge Aladdin eller så meget som en af de 7 små dværge kunne få lov, at få en tur. 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *