gaver,  Kit,  snaksnak

Julehjælp

Jeg er igen i år med til, at send en gave til en familie, som har brug for hjælp i julen. Dette foregår som altid via Julehjælp. Jeg synes stadig, at det er et fantastisk projekt – en hyggeligt og personlig måde, at give noget videre på. Konceptet går ud på, at en familie indsender en ansøgning om julehjælp, og hvis de bliver valgt vil deres ønskeseddel så være tilgængelig Julehjælps facebook-side
Derefter kan man melde sig til, at opfylde et af ønskerne på listen. Enten ved at sende noget, som man allerede har, men ikke bruger længere eller gøre som mig, og købe noget nyt.

Har du lyst til at være med? Så klik her

Jeg har meldt mig til, at sende til hobbyting/kreagrej til en enlig forsøger med 4 børn. Så nu må jeg hellere få ryddet ud mine egne sager – det kunne jo være, at der var nogle ting deriblandt, som kunne sendes videre. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *