Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Griskhed,  nørd,  snygge,  yum

Uhyggeligt tilbageblik.
Så er Halloween-bølgen så småt ovre. Efter alle de sjove, uhyggelige og kreative udklædninger, opskrifter og fester der har floreret på Instagram og blogland i disse dage, fik jeg sådan flashback til mig og Kit’s Allerhelgens Fest, som vi holdt for et par år siden.

Så her et lille tilbageglimt af kagebordet, der kriblede med alverdens kravl – men med tons af blodrød punch og rødvin at skylle ned med, var der ingen der faldte døde om. Tværtimod var det en ganske festlig aften – hvis I får lyst, kan indlægget kan læses her.

I år, har vi dog ikke lige kastet os ud i sådan en omgang, men håber jer, der har været ude og uhygge med venner og familie, havde en god aften. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *