Anne,  bøger,  nørd,  snygge

Skam dig!Så er traileren her. Skammerens datter er endelig blevet filmatiseret.
 Og jeg er halvt om halvt nysgerrig, og halvt bange for at blive skuffet. For jeg elsker altså de bøger, og har fulgt Dina – opvokset hånd i hånd med hende (vi kunne sikkert været blevet fine venner, hvis hun lige havde boet på vejen, tror jeg). Men da hun som 11 årig begyndte sin rejse fra Lindehuset til Dunark, fulgte  mit 11 årige med på sidelinjen. Og mine tyndslidte Skammerserie er gennemlæst et utal af gange, og der går ikke mere end tre måneder mellem, at jeg åbner en af dem. 
 Men det skal nok blive hyggeligt at se den – den ser jo flot og spændende ud, må jeg sige. Og så må man lægge sine selvopfundne scener fra sig, glemme den københavnske storbydialekt og fokusere på, at nyde en fortolkning af ens favorit værker.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *