Anne,  antivoksen,  dagens humør,  fjoller,  nørd,  snaksnak

Aldersforvirring.


Her lidt glimt fra onsdag, hvor Kit kom forbi til besse-mad og børnefilm. Kåldolmere og Klokkeren! Og ja, det var en evig fornøjelse, som altid. 
Tror I ikke, at det går lige op? Altså, hvis man spiser søbemad som en 80 årig, og har filmsmag som en 8 årig, så rammer man cirka 24 og 28 år? 

Synes sgu aldrig, vi passer helt ind på aldersgruppen – vi spiser måske sushi en gang årligt, kunne aldrig drømme om at kaste os i favnen på en trendy krimi-roman, aner aldrig hvad de spiller i radioen og tanken om at “skrue danseskoene godt på” på en bytur, er helt utænkelig.
Men tilgengæld så er hæklede tæpper, Bing & Grøndahl-figure, hjemmesylt, Kim Larsen og guldøl i højsæde, som var vi 65+ … og samtidig er Disney-film, tegne-tusher, fantasybøger, brætspil og sugerør med flotte farver noget der lokker os gang på gang, akkurat som var vi på niveau med enhver 2. klasses-elev.
Kender I det, med at være aldersforvirret?

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *