Kit,  snaksnak,  snygge

Onsdag

Igår startede ud med, at jeg fik besøg af far. Vi skulle hygge med film og jeg havde fundet National Tresure frem – heldigvis havde Pop været på jagt i mindstebarnets gigantiske dvd-samling, og havde derfor både Shrek og Pinocchio med. Helt perfekt, for jeg er nu mere til den slags film. 
Efter filmhygge hos mig besluttede jeg, at takke ja, da jeg blev inviteret med ud til aftensmad. Så kunne jeg jo både lave persillesovs og vise mit strikketøj frem. Ikke værst. Desuden vidste jeg, at der ville vanke stelsnak, masser af kaffe og hygge med mindstebarnet og den nye killing. 
Så sådan blev det. En dejlig aften med lækker mad, besøg hos ‘strikkeklubben’ (består pt af mig, mor og deres 75-årige nabo), kattehygge og familietid. 
Dejligt, dejligt, dejligt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *