Anne,  der er altid noget at fejre,  kluns,  Nyt køb,  PURE NICENESS,  snygge,  tøserier

Januar-udsalg og mor/datter-hyggeri.


Som resten af blogverdenen, har jeg også ladet mig friste af januars største attraktion; nemlig udsalget. Og hvem bedre, at alliere sig med end vores kære mor, til en shoppetur? Efter mange år, hvor hun har måtte trave byens gader tynde med os tre piger på slæb, må hun siges at være garvet i faget. 

Vi startede ud med at samle energi til butiks-marathonet med en dejligt besøg på Penny Lane – deres hønsesalat er simpelthen lige god hver gang (“Jeg føler ikke, jeg har behov for at bestille andet, når jeg kommer her”, som mor formulerede det, med julelys i øjenene). Og efter et par timers snak og en kande kaffe, var vi klar til at invadere gågaderne.

Jeg var på jagt efter et par nye, rå hverdagssko, som ville kunne tåle arbejdsbrug og stadig er tøsede nok til at gå til nederdele/kjoler, og jeg var heldig. Så selvom jeg ikke liiige var forberedt på at bruge 750 på et par sko, kunne jeg ikke andet, da jeg faldt over overstående. De er SÅ fede, hvis du spørger mig. Og det vár jo altså halv pris. 
Derudover fristede en hverdagskjole i Company’s (tak for tilskud til moar), lidt dullegrej og en ny kulsyrepatron til sodastreamen. Og vips, var man en tusse fattigere, og 6 hyggelige timer var fløjet afsted. 

Har I været afsted, og fandt I noget godt?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *