Anne,  bøger,  der er altid noget at fejre,  Mad,  nice,  nørd,  yum

Blodbad, mænd i dametøj og fødselsdagsfejring.

Tirsdag aften brugte vi på at fejre vores søde far, der fylder år i morgen. De sidste to år, har hans fødseldag faldet sammen med lancheringen af Hobitten filmene, hvilket jo for en familie af fantasynørder, er en perfekt mulighed for at tage afsted i samlet flok. Og det samme gjaldte i år.

Først stod den naturligvis på en omgang gave-oppakning, familiehygge og lækker mad, inden vi satte næsen mod de bløde biograf-sæder, popcorn og en god håndfuld dværge, lige dele blod og guld, og en enkelt transvisit. Meget flot, meget spændende og liiidt uhyggelig. 
Ja, vi var alle helt og aldeles fortryllet af triologiens afslutning, så hvis du ikke har været afsted endnu, kan vi kun anbefale et smut i bio!
Fantasy bliver man aaaaaaaaaaaldrig for gammel til.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *