Anne,  antivoksen,  fjoller,  Idiot,  PURE NICENESS

Hvis jeg skulle inviterer, til et fiktivt te-party....Ville jeg ikke vælge afdøde forfattere, Nobel-prisvindere eller store, historiske personligheder. 

Nej, jeg tror bare, jeg ville invitere alle karakterene fra Mandrillen. Bare for at se, hvad fanden, der ville ske. For altså – Casper og Mandrillen er bare stadig sjovt – sådan, virkelig sjovt. Selv her 15 år efter. Seriøst, hvis jeg skulle have et job i TV-branchen, så skulle det være stylist på det program. Særligt den del med at klistre Frank Hvam’s ansigt ind i cornflakes tiltaler mig en del.

Er jeg den eneste, der stadig er fan? 

Jeg hvertfald ler fortsat uhæmmet af Løgdåsen Allan, beundrer Lars Pejsekammer’s kattemis-kvælning-rekord og drømmer om at blive saltet af selveste Saltefanden. 
Jeg har dog lidt svært ved at vælge, hvilken figur eller hvilket klip, der er min favorit – har du en yndling?

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *