Kit,  snaksnak,  Snirkelvaerket

Hjemmetegnede gaver

Der har været et par fødselsdage i vores vennegruppe her i januar. Overstående tegning blev givet i gave i søndags. Den næste fødselsdag falder i morgen, så jeg har endnu engang fundet tegnegrejet frem. Denne gang er det raketten fra Tintin, som skal være motiv. Jeg håber bare, at jeg kan få tegnet noget, som jeg bliver tilfreds med. Jeg kunne muligvis have været ude i bedre tid, så jeg kunne have en backup plan, men mon ikke jeg får det til at lykkes. 
Jeg har et had/kærlighedsforhold til det med, at tegne gaver til folk. Jeg synes på den ene side, at det er en hyggelig og personlig gave, som jeg lægger masser af omtanke og energi i. På den anden side er det ikke ligefrem, at sætte mit lys under en skæppe, at prakke folk mine ting på, på den måde. Desuden er tegnegaverne ofte en overraskelse, frem for et ønske – en ubyttelig overraskelse. Men modtageren kan selvfølgelig bare ligge den i en skuffe eller lignede, hvis den falder helt udenfor deres smag.
Giver I hjemmelavede gaver?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *