Anne,  Bolig,  gid det var mig,  inspiration,  snaksnak,  snygge,  Stelstress

Tirsdags-status.

Ahh.. Morgenkaffe kl. 12.30 – findes det bedre? 


Idag holder jeg holdkæft-dag, et herligt koncept, som jeg før har skrevet om her
Mig og Kit kom begge til at indse i lørdags, at ingen af os kunne huske, hvornår vi sidst har afholdt en solo-hygge-dag. Altså en dag hvor man absolut ingen andre mennesker ser, tager på arbejde eller foretager sig tusinde fornuftige huslige ærinder – nænej, en hel dag i eget selskab med ro, hyggeaktiviteter og lækker mad. 
Og det er da for galt, er det ikke? Jeg blev lidt nysgerrig, og bladrede kalenderen, og jeg skal helt hen til før jul, før en sådan dag dukker op. Og ikke at det er skønt at være en smule fortravlet af fristelser i form af familiebesøg, kaffedates, venindehygge og diverse arrangementer, så er solodage altså skønne. Så i dag skulle det være!


Og hvad bedre måde at begynde den på, med morgenkaffe, lotto-dagdrømmeri og det nye RC katalog? Jeg er hvertfald fan.
Har du også lidt tirsdags-hyggetid, kan kataloget hentes her: www.royalcopenhagen.com

10 Comments

  • Teresa

    hold-kæft-dag. sikke et GODT koncept! Det er omtrent 7-8 år siden jeg ar haft sådan en… 😉 Men jeg har en del hold-kæft formiddage, og det tæller nu også for noget! Nyd det!

  • M.S.

    Jeg plejede at have søndage på den måde engang imellem, da jeg boede i København alene i min elskede Vesterbro lejlighed på mit elskede Vesterbro. Jeg trak stikket til telefonen ud af væggen (det er så mange år siden, at jeg havde fastnet) hentede pizza, hvor de kendte mig så godt at jeg bare nikkede når de sagde: sædvanlige?? Da jeg så flyttede til London havde min kærste (nu mand) engang imellem dage hvor vi egentlig bare hyggede uden at snakke. Jeg læste han spillede FIFA. Meeeen nu er det nok 15 år siden jeg har haft sådanne dage men mon ikke når ungerne er store og aldrig hjemme, at de dage kommer igen:)

  • Karina Viki

    Årh ja, hold kæft dage – aner ikke hvornår jeg sidst havde en sådan, flere år siden vil jeg tro… dog kan vi sagtens have dage hvor vi alle hver især roder med hver vores uden at snakke sammen, selv banditterne kan det – de dage STOR nydes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *