Anne,  Mad,  nice,  snaksnak,  snygge

Snelandskabs-safari.

Som Kit skrev iforgårs, er der altså virkelig forår i luften i disse dage (ja, ok, dog afbrudt af lejlighedsvise skybruds-udbrud, hvor vejret liiige kommer i tanke om, at det rent faktisk er januar). 
Og det er altså virkelig, virkelig skønt, at kunne lade vanterne blive i tasken – det er ligeså man kan bilde sig ind, at man får solkyssede kinder.
Et sådan vejr, var der heldigvis også i søndags, hvor jeg derfor havde planlagt en Zoologisk Have tur i dejligt selskab. 
Mange af dyrene var også ude at nyde solstrålerne. Kun en af mine favoritdyr, var helt og aldeles V.I.P og nægtede at vise pelsen frem – brunbjørnene var nemlig på vej i hi. Men så er det godt, at årskortet holder til maj, så at vi lige får lov at hilse på inden udløbstid. Tror også at det dejlige vejr gjorde, at der var et overraskende højt antal besøgende i parken, hvilket altid er hyggeligt. Der er intet som at observere en flok fire-årige overvære dyrefodringen – den form for rædsel blandet med begejstring, bringer sgu altid smilet frem. 

Safaritemaet blev her fuldendt, da udflugten var slut, med luksus-roastbeef-biksemad (som bestemt var en løvinde værdi) og Madagaska på fjerneren. Glæder mig til næste gang årskortet skal svinges igen – men tror ikke det bliver i den lokale Zoo, for der er planer om en tur til Silkeborg AquaPark, som det også giver adgang til. Det skal nok blive en fornøjelse! Mon der så skal stå fisk på menuen?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *