Anne,  nice,  snygge,  yum

Weekendhyggerier.

Her lidt glimt fra dagens fødselsdagsfejring, af vores kære kusine. Det var som altid umådelig hyggeligt, med masser af jeg-arbejder-med-mennesker-historier, lækker mad, familiesladder, opskriftudvekslinger, krea-snak og kaffe i massevis. Godt, at de stakkels mænd og brødre ikke var med, de havde græmmet sig, men vi morede os kosteligt.
Og næppe var den sidste kop drukket, før dagens næste hyggeaftale med en gammel gymnasieveninde. Perfekt! Så nu brygges der mere, og hurra for det – for jøsses hvor er der mange sjove og glemte historier på lager fra gamle dage. 
Det er sgu lørdag, når det er bedst! 
Ja, at tænke sig, der er endnu en herlig weekenddag tilbage imorgen! Håber I nyder jeres.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *