Kit,  Snirkelvaerket,  snygge

Kreatid

Kreatid er noget af det hyggeligste der findes. Det er dog (desværre) også det første jeg nedprioritere, når jeg får travlt. Det er egentlig total åndssvagt, da det giver mig masser af glæde af energi. Det er bare som, at jeg ikke rigtig kan finde min kreative mojo, når jeg føler tiden smuldre mellem mine fingre. Så for at få lidt kreative timer ind i min hverdag igen, tog jeg en beslutning om at omprioritere min tid – bare en smule. 
Så idag var min første dag med indlagt kreatid – og det var skønt. Fik færdiggjort nogle projekter, tegnet et par mælkebøtter og opdateret min lille tegnebiks. Det var mildest talt også på tide. Dejligt med lidt tid til det. Nu mangler jeg bare, at få opprioriteret de praktiske opgaver, husholdningen osv. – men den tid, den sorg. 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *