festfestfest,  Kit,  snygge

Fredagssnygge

Fredag fik jeg besøg af verdens sødeste Grisling, så jeg startede dagen ud med en handletur.  Jeg var i humør til noget nemt, som man kunne spise, mens man drak øl og sang med på musik. Valget faldt på pizza, og det faldt heldigvis i god jord. Jeg lavede en med svin og en med spinat/mozzarella. Det er altid med at bage rigeligt, når man er igang – der er ingen der bliver sure, hvis den slags rester bliver hevet frem til nat- eller tømmermændsmad.

Aftenen var skøn og hyggelig – vi fik gennengået alt fra fuldemandshistorier til sangene fra sangen der blev brugt i vores folkeskole. 
Dagen efter landede vi ‘påskemiddag’ med helstegt kylling, kartofler, hjemmesyltede agurker og masser af sovs. Det blev indtaget med Børnene i Bulderby rullende på skærmen. En uden tvivl ubetinget succes, selvom at vi blev de mætteste, som nogensinde havde fandtes.
Dejligt med tid til familiehygge i halve og hele døgn.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *