Anne,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  snaksnak,  snygge

Påskevin.Igår fik jeg den søde Kit på påskevisit. Vi havde egentlig snakket om aftenskaffe, men blev enige om at vi savnede hinanden alt for meget, og pludselig var så var alt for længe til kl. 20.
Æg, ørred med asparges, hjemmerørt kyllingesalat og citron er vist temmelig traditionelt – men rødvin og lakridser er vist ikke standarddesserten. Ikke desto mindre blev den godt modtaget. Ja, faktisk smagte den af ti til. 
Så vi aftalte straks, at vi nok heeeellere måtte aftale en druk-date på onsdag, hvor vi kunne knappe en flaske eller fire op. Glæder mig allerede!

Heldigvis skal vi allerede ses idag igen, da vi skal på forårs indvielse af vores forældres drivhus. Det er blevet klargjort til sæsonen, så vi skal ud og beundre resultatet af vores mors grønne fingre til engang eftermiddagskaffe. I aften står den på endnu en fremvisning, jeg skal nemlig ud at se en ny-udsprunget bådejers nye jolle – det skal nok blive festligt. Gudskelov skal den renoveres, jeg er vist ikke heeelt søstærk. Faktisk nærmere vandskræk. Men hey, jeg skal nok klappe den beundrende og lade somom jeg tør komme med på sejltur, når den skal i vandet engang.

Håber I også har en hyggelig dag foran jer!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *