Anne,  gave,  snaksnak,  snygge

Fars Dag.


Idag fejre hele Danmark deres fædre – og hvor er det skønt! Men hvad skal man finde på af gave? Jeg kan aldrig vælge, men i år faldt valget på noget lidt alternativt i forhold til, hvad jeg plejer at finde på.

Jeg tyvstartede dog i mandags, hvor jeg tog på besøg hos de gamle. 
Til kaffen serverede herrens favoritdesserter (aka jordbær-is med det hele), gav ham en lille gave, samt en invitation til en far/datter date til Aalborg Forsvars og Garnisions-museum i løbet af sommeren. 
Jeg tænkte: Gamle flyvemaskiner, våben i massevis, giga store tanks at klappe på og masser af historiske krigs-artikler, er jeg sikker på, er lige noget for ham. Manden har en nemlig en indre “gid jeg var blevet politibetjent”-drengedrøm og stor historisk interesse, så mon ikke?

Så er det bare lige, at finde en dag! Og hvis vejret er til det, så er der jo intet mere “mandet”,end at nyde en kop kaffe med udsigt til en række tanks, en kæmpe bunker og en hær af brandbiler.. Går jeg udfra? Jeg glæder mig hvertfald.

Har I også fået hygget lidt, om jeres gamle far?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *