jeg glæder mig,  Kit,  nice,  snaksnak

Ferie på hjernen

Efter at have brugt de sidste par dage på, at agere ‘feriebarn’ – på den spontane måde – er jeg gået helt i feriemode. Det er utroligt hvad et par pligtfri dage med fødderne oppe, is til morgenmad, solskin i store mængder, tegnefilm og det dejligste selskab kan vække i én.
Jeg er så meget klar på den næste ferie allerede.
Vi bestilte for et par uger siden vores årlige efterårsferie, og denne gang går turen til Kiel. Jeg var der forrig år, på påskeferie, og forelskede mig i byen. Siden har jeg haft lyst til, at vise Lange byen. Jeg ved, at hun sætter lisså stor pris på havnebyer, konditorkager, fine drinks, gåture, Tyskland osv. som jeg gør. Så da hun havde fundet os en deal til september, var jeg ikke langsom til at slå til. 

Siden har jeg kigget ferie billederne igennem fra sidst mere end et par gange. Det er utroligt hvor meget man kan begejstres for noget, som er så tilgængeligt, men det gør jeg. Eller det vil sige vi. For vi er allerede gået i planlægningsmode og taler om vores rejse konstant. 

Det kan godt ske, at der ikke er så meget Harry Potter over Kiel, som over vores Londontur sidste år, men en rejse med Lange er nu altid en smule magisk.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *