Anne,  Bolig,  fattigdom,  inspiration,  nørd,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Morgenstund har guld i mund.


Har købt mig et gyldent lyn. Okay, det ligner ikke det, fra Harry Potter. Men det har eksakt samme effekt: En skinnende, afgørende element i en hver daglig kamp. Koffein-hylsteret, der bringer en til brat opvågning hver morgen! Og så i den smukkeste, smukkeste indpakning.
Efter at have baldret min brune Stelton for et par uger siden, har jeg indtil nu måtte nøjes med en ualmindelig rædsom institutionskande (… som jeg midlertidigt stjal fra min arbejdsplads). Not cool! Så da mor tippede om at der var procenter på denne gyldne lifesaver i Bahne, måtte jeg slå til.

Og jeg er temmelig forelsket. Og hey: Kaffe smager bare bedre, når det opbevares i guld – og drikkes af guld. Godt, man har Flora-stel på hylden.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *