Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  PURE NICENESS,  snygge

Studenterfest, inklusiv efterfest.


Her en lille håndfuld glimt af gårsdagens alt, alt for sjove, flotte og hyggelige fest.

Ja, vi havde faktisk alt for travlt med at hygge os, nyde havens fine roser, spise lækker mad, drikke kolde øl, fortælle røverhistorier osv,  til næsten at få taget billeder. Så ved man, det har været festligt, ikke sandt? Tror bestemt at enhver gæst gik glad, mæt og underholdt hjem.
Sådan havde vi det hvertfald selv. Så da festen gik på hæld, var hverken mig eller Kit helt klar på at lukke aftenen i. Derfor gik der mini-efterfest i den, med rødvin, kølig lambrusco og gamle, danske hiphop-hits i dejligt selskab, 

Skønt at afslutte en fest, med endnu en – mer’ af det.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *