Kit,  snaksnak

Lige rundt om hjørnet

.. Venter der en miniferie – to dages fri. Og jeg glæder mig. Om få minutter venter 8 timers arbejde – og så er 32 timers arbejde overstået for denne gang. Så har jeg nok voksenpoints til virkelig, at slappe af og nyde ferien. Det bliver dejligt, at komme i watter. Har haft en lidt svært ved at holde liv balancen mellem fri og arbejde. For meget arbejde på arbejdsdagene, og for mange planer på fridagene. Ikke noget en enkelt ‘hold kæft’-dag i ny og næ kan rette op på. Så det vil jeg øve mig. Lever ikke den slags voksenliv, som giver mulighed for sådan rigtig, at holde ferie i mere end et par dage af gangen – og det kan mærkes. Hvertfald i perioder. Men for det meste er det dejligt – frihed i spandevis, spontanitet og oplevelser.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *