Anne,  Bolig,  gave,  inspiration,  nørd,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Ole Vip, Ole Vap, Ole Snustobak!


Vores søde forældre er aldrig sene til, at forkæle os ganske anledningsløst. Eller rettere: De opfinder gerne en anledning, så de kán forkæle os.
Denne gang, synes de at vi fortjente en lille sommergave, med “tak for hjælpen til lillesøsters studenterfest”-touch. Så da jeg for en lille håndfuld dage siden, var ude at teste deres nye gasgrill, vankede det pakker… Af en royale slags! To lækre, smukke Ole Kopper til hylderne. 

Pudsigt nok, synes både mig og Kit i mange år, at de var gaaanske rædselsfulde. Men så købte mor dem. Og så var det somom, at vi godt kunne se ideen med dem. Faktisk til en grad hvor vi har plaget, og plaget om at overtage dem. Men næhnej – hun ville ikke give sig. Sjovt nok. Men tænk sig! Så valgte hun, at suprice-attacke os med et sæt, bare fordi hende og far synes det kunne være skægt. 

Ret pragtfuldt ikke? Vi er nogle heldige lopper.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *