Bolig,  Kit,  ønsker

For at færdiggøre..

.. Min stolesamling ville jeg skulle vinde en lille smule i lotto. 
Jeg er meget meget vild med stole – har pt 12, men i virkeligheden kun plads til 4. 


Efter at have investeret i overståede er min besættelse dog brudt ud i lys lue. Plejer ellers at kunne holde den nede ved tanken om pladsmangel. Men sådan er det ofte, når jeg opgraderer noget i min bolig. Mere vil ha’ mere. 

Så nu har jeg besluttet af skille mig af med to Tolix-stole i håb om, at få startet en stoleopsparing. 

Så hvis jeg engang bliver rig, skal disse tre helt sikkert føjes til samlingen; 
Så ville jeg have 2 x y-stol og 2 x 7’er. (+ ghost, Tolix og de gamle skolestole fra 50’erne). Skal godt nok blive rig i en fart, da den øverste er limited editon og kun sælges i 2015 – men man har jo lov at drømme. 


Alle billederne er fundet hos http://www.casanovafurniture.dk/

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *