gaver,  heldig,  Kit,  snaksnak

Søndagsglimt
Søndag havde jeg en aftale med vores forældre. Da jeg mødte op, var der pakker, kaffe og slik på bordet – sådan ca mine yndlings ting. Grunden til, at jeg skulle forkæles fik jeg aldrig, men glemte også at spørge. Måske er vi lidt forvændte på det område. Men heldig følte jeg mig. Inde i pakken lå en æske LEGO. Jeg fik for nogle måneder siden foræret Frost-slotte i LEGO, og vores forældre er hurtige til, at bakke op om en ny samling – hvis de føler, at sådan en kunne være under opsejling. 
Så min eftermiddag blev brugt kaffedrikning, LEGO-samling og familiehygge. Alt dette blev efterfulgt af mere kaffe, lækker aftensmad, endnu en gave, snak og et lift hjem.

Jeg er meget heldig og forkælet.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *