Anne,  Bolig,  inspiration,  nørd,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Har du det varmt? Prøv en kongelig vifte!

Inde i mig bor en indre Maude Varnæs, og ind i mellem skal den gamle frue forkæles. 

Jeg har en kærlighed for de gamle, royale stel, og har derfor de sidste par år forsøgt at optimere min tøse-besse-herregårds-stil-porcelænssamling.
Så da muligheden bød sig, for at bytte noget af mit RC-fejlkøb væk, for denne smukke, kongelige terrin, var jeg ikke sen til at slå til. Har længe været vild med Hvid Vifte, men har endnu ikke fået noget af det på hylderne, så det var lige i skabet. 

For ja – selvom mine to Blå Elements skåle er vældig fine, passede de pludselig ikke ind i den plan, jeg havde for mit porcelæn. Men ligesom med så meget andet, har jeg ikke lige fået gjort noget ved det. Dumt, for jeg vidste, at vores Mor vil nemlig gerne fylde op i sine Blå Elements stakke. Men da hun gik igang med at sælge ud og købe nyt, bød jeg ind. Nu skulle det være! Men nuhvor hun havde noget, jeg kunne bruge, så hvorfor ikke bytte, spurgte hun? . 
Og da hun så smed terrinen her på bordet, så var jeg ikke i tvivl. I’ll take it!
Nu pryder den vindueskarmen med en håndfuld af mine andre favoritter, og hvor er jeg glad for beslutningen.
Det bliver vist ikke mit sidste item, fra den stel-kollektion.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *