Anne,  ferie,  Mad,  mere af det,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge

Göteborg – Fotodagbog, dag 1: Om at være søstærk, kæmpe årkander og guldøl til dessert.

Så er jeg hjemvendt fra den skønneste skønne sommerferie i det svenske. Nøj, Göteborg er sgu bestemt et besøg værd!
 Kl. 23.15 igår stod jeg og pakkede weekendtasken ud, og havde en lille klump i maven over, at det var slut. For hold op en sjov, hyggelig og tiltrængt ferie < 3

Som kotumen her på bloggen er, får I ferie-billeddagbog af dagene der er gået – det plejer være en succes.
Og vi starter naturligvis med:


 Dag 1:

13.30. Efter at have hyperventileret lidt på turen til Frederikshavn over forestående færgetur, indfandt vi os på båden. Var heldigvis garderet med den bedste form for beroligende midler: Tøsebog, koffein og sukkerchok. Så kunne bølgerne bare komme an. 

18.15. Ankomst til hotellet, efter sølle ti minutters køretur fra færgen. Ligger foran hovedbanegården, kæmpe lounge, fri kaffe og lækre værelser. Perfekt! 

18.45. Ude at sonderer terrænnet i 27 graders sol. Vi faldt over den skønneste park, og valgte at besøge Palmehuset, hvor alt var ualmindeligt smukt og eventyrligt. 

.. Vi fandt fx meget sjældne, giga åkander, som kan bærer 40 kilo – der kunne holdes massiv skrubtudsefest derpå, men der var ingen dyreliv at finde. (Istedet var der svenske fashionistas, der stod og tog outfit-billeder. Ret modigt at balancere på et ben over vandet, og se “poetisk” mod horisonten.. Gódt, man ikke er modeblogger!)
21. 15. Aftensmad efter at have driblet Nordstrand tynd.
Vi valgte at gå på Bee’s og fortrød ikke. Lokalfanget, smørstegt rødspætte med syltede cherrytomater, samt tag-selv-fad ink. lun kartoffelsalat m. forårsløg og dampede blåmuslinger.


22.30. Dessert ala guldøl, cheddar-popcorn, fodbold og god stemning på O’Learys. 


01.15. Slik-indkøb fra “Pressbyrån”-kiosken og Scrubs marathon under dynerne, ink. forventnings-snak om de næste dages planer.
En ting var sikkert, vi var I hvertfald ikke skuffede over førstehåndsindtrykket af Göteborg. Smuk by, smukke mennesker – og en værdsat bonus: Gode dyner!  


8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *