Anne,  dagens humør,  fjoller,  PURE NICENESS

TV, fra da mor var dreng. Eller, da fredagsunderholdning var bygget på talent. Og mænd i dametøj.


I foregårs besøgte jeg vores dejlige forældre. Dette indebærer ofte en god del kaffehygge i de bløde sæder – gerne med et hyggeligt program på skærmen (…hvis ikke far nedlægger veto mod sport, thrillere eller nyhederne, meeeen så bolig/tøse/lego-sladre vi andre bare, til det er ovre). 

Oftest bliver vi dog enige om et fælleskompromis uden problemer – gudskelov. For de er nemlig indehavere af den store TVpakke, hvilket gør at mulighederne er mange – og at både mig og Kit (der begge har små, skod-fjernsyn med en 3-4 kanaler), opdager nye programmer. 

Eller alternativt: Genopdager gamle favoritter. Og det var netop hvad der skete, på dette besøg.
For åbenbart vises vores generations fredagsunderholdning aka “Hatten i Skyggen” på Tv2 Charlie. Kan I huske det? 
Og HOLD KÆFT(!) hvor er det sjovt. Stadigvæk! 
Go home X-factor, Vild med Dans og alt det der nymodens crap – impro-komik, Niels Olsen i dametøj og en masse tabe-masken-grin undervejs.. Dét dur sgu! 
Jeg var hvertfald helt solgt, over at se programmet igen.

Og nu til det ekstra fornøjelige! For hvad opdager jeg så idag, til min glæde? At både “Hatten i Skyggen”, “Hatten rundt” og “Så Hatten Passer” lægger tilgængeligt på youtube. Score.

Jeg ved hvertfald godt, hvilket marathon jeg skal have gang i, når jeg kommer hjem fra aftenvagt ved midnatstid, hele weekenden. Må nok hellere købe et marcipansbrødslager, til at gå hånd i hånd med projektet, tror I ikke?

Var/er I også fan?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *